7 beste Valorant Stat-trackers (2024)

7 beste Valorant Stat-trackers (1)

Valorant is een van de beste competitieve first-person hero-gameshooters, ontwikkeld en uitgegeven door Riot Games. Valorant is geïnspireerd op de game Counter Strike Global Offensive en bevat verschillende mechanismen, zoals aankoopmenu's, spuitpatronen en onnauwkeurigheid bij het schieten terwijl je beweegt.

Er zijn momenteel relatief weinig websites die betrouwbare informatie bieden over de in-game statistieken van Valorant-spelers. In dit artikel laten we je de beste Valorant-statistiekentracker zien voor spelers die hun voortgang regelmatig willen volgen. De gegevens van de Valorant Stats-trackers zijn uitgebreid met diepgaande statistieken en zo nauwkeurig als een platform van derden mogelijk zou kunnen bieden. Deze uitstekende Valorant-statistiektracker vertelt je alles wat je moet weten.

Riot Games Beste Valorant Stats-tracker

7 beste Valorant Stat-trackers (2)

Wat zijn het preciesWaarderenstat-trackers? Een Valorant-statistiekentracker is een in-game tool waarmee je al je statistieken in realtime kunt bijhouden. Ze berekenen je prestaties. Je kunt zien of het goed met je gaat door te kijken naar de visuele uitsplitsing van je spel, zoals wedstrijdgeschiedenis, meest gespeelde agenten, wapengebruik, headshot-percentage en winstpercentage, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de functies. Sommige Valorant-statistiekentrackers analyseren ook de openbare statistieken van uw teamgenoten en tegenstanders om uw kansen op het winnen van de wedstrijd te bepalen.

Lijst met Valorant-tracker

Om een stat tracker te gebruiken, log je meestal in met het Riot-account waarmee je Valorant speelde. U moet de Valorant Stats-applicatie ook toestemming geven om toegang te krijgen tot uw informatie vanuit uw Riot-account. Hieronder vindt u onze lijst met de beste Valorant-statistiektracker in 2024.

1.) Blitz.gg

7 beste Valorant Stat-trackers (3)

De Blitz-app maakt het gemakkelijker om uitdagende games te spelen door je door elke fase van je pad naar de top te leiden. Een van de beste Valorant Stat Tracker die vandaag beschikbaar is. Om deze applicatie te gebruiken, moet je deze eerst downloaden en draaiende houden terwijl je Valorant speelt. Wat is het proces om mijn Valorant-account te koppelen? Elk Valorant-account waarbij u bent ingelogd, wordt onmiddellijk door Blitz verbonden. Om deze verbinding tot stand te brengen, logt u eenvoudig in op uw account terwijl de Blitz-app geopend is.

Blitz bevat een database met kaarten, agenten en wapenstatistieken. Ze houden je voortdurend op de hoogte van de populairste agenten in alle rangen, hun overwinningspercentage op specifieke kaarten, de beste teamconfiguraties en nog veel meer.

Naast wereldwijde statistieken biedt Blitz een dashboard waarop u uw vorige wedstrijden, de nauwkeurigheid van het slagpercentage en hoe goed u het heeft gedaan in relatie tot uw recente wedstrijden of wedstrijdgeschiedenis kunt zien.

2.) Tracker.gg

7 beste Valorant Stat-trackers (4)

Tracker.gg is een van de gemakkelijkste Valorant-trackers om te gebruiken. Ze zorgen ervoor dat je de tegenstanders scout tijdens het spelen van de wedstrijd met het alles-in-één Tracker Live-programma voor Windows PC en waarmee je in realtime kunt zien hoe je team het doet tegen de tegenstander. Je kunt ook onderweg volgen, of Valorant-statistieken voor je publiek weergeven als je aan het streamen bent. Tijdens het spelen kun je gedetailleerde individuele en wedstrijdstatistieken bekijken. Er is ook een aangepaste overlay die uw statistieken in realtime weergeeft. Ze hebben ook een app voor mobiele iOS- en Android-apparaten waarin u gegevens, klassem*nten en meer kunt vinden voor uw favoriete spel Valorant.

3.) ValorantStats.xyz

7 beste Valorant Stat-trackers (5)

Valorant Stats is uw persoonlijke Valorant-coach, die u helpt een voordeel te behalen ten opzichte van uw tegenstanders. Met regelmatig bijgewerkte Valorant-richtlijnen, kennis en diepgaande statistieken kunt u sneller verbeteren en uw weg naar Radiant beklimmen. Dit zijn Riot-vriendelijke Valorant-statistieken die je geen verbod opleveren. Na elke ontmoeting bieden ze je een volledige evaluatie na het spel, waarin je prestaties worden vergeleken met die van eerdere games en die van toekomstige tegenstanders. Met hun database kun je agenten en kaarten onder de knie krijgen, en ze geven je een schat aan spelkennis over Valorant en zijn functies. Ze staan voor u klaar, of u nu problemen ondervindt met een agent, wapen of kaart.

4.) Overwolf

7 beste Valorant Stat-trackers (6)

Een van de beste assistenten in Valorant voor het bijhouden van statistieken, waarmee je een diepgaande analyse krijgt van je teamgenoten en tegenstanders. Je kunt ook je levenslange statistieken, topagenten, nauwkeurigheid en de meeste wapens die je gebruikt volgen. Met de wedstrijdgeschiedenis kunt u uw spel analyseren. Er is ook een handleiding voor gameplay en deze app wordt mogelijk gemaakt door het Tracker-netwerk.

5.) Dak.gg

7 beste Valorant Stat-trackers (7)

Deze Valorant-statistieken zijn gericht op statistieken over slagveldgegevens. Log in met uw Riot ID om hiervan gebruik te maken en uw statistieken te bekijken; zodra u zich aanmeldt met uw Riot ID, wordt uw profiel openbaar. Het is een behoorlijke Valorant-statistiek, hoewel het een paar van de mogelijkheden mist die de andere Trackers bieden. Dak.gg biedt een aantal nuttige statistieken en een analyse van hoe goed je recente wedstrijden zijn verlopen.

6.) Valking.gg

7 beste Valorant Stat-trackers (8)

Met Valking kunt u op elk moment uw profiel inzien. De Valorant-statistieksite is gemaakt met mobiele apparaten in gedachten. Je kunt ook verschillende algemene informatie over Valorant bekijken, zoals de klassem*ntsverdeling, de winstpercentages van agenten en de niveaulijsten, of bepaalde winstpercentages van agentaanvallers/verdedigers. De mondiale statistieken worden elke paar uur bijgewerkt, dus zorg ervoor dat je deze eens bekijkt na een nieuwe patch die verbeteringen/nerfs toevoegt.

7.) Valloperf

7 beste Valorant Stat-trackers (9)

ValoPerf was bedoeld om Valorant-spelers extra vaardigheden te geven door hen hun spelstatistieken te laten volgen via de Riot Valorant API. Ze stellen Valorant-spelers in staat hun voortgang bij te houden. Het is van cruciaal belang omdat veel websites tegenwoordig alleen daadwerkelijke spelersstatistieken bieden.

Waarom Blitz.gg en Tracker.gg in de top 2?

Dit zijn de beste en meest uitgebreide statistiekentrackers beschikbaar in 2024, hoewel er nog een aantal trackers beschikbaar zijn, maar dit zijn slechts de standaard Valorant-statistieken-app.

Wat Blitz en Tracker.gg echt onderscheidt van de rest van de andere Valorant-statistiekenapp die beschikbaar is, is de diepgaande analyse die ze je geven met je statistieken. Blitz.gg en Tracker.gg laten je alles zien, niet alleen je wedstrijdgeschiedenis, en ze hebben alles gedetailleerd.

Veel Gestelde Vragen

  1. Zijn er Valorant-statistiektrackers?

    Alleen onofficiële.

  2. Is de Valorant-statistiektracker nauwkeurig?

    Ja, dat zijn ze en ze geven een gedetailleerde analyse van uw prestaties.

  3. Wat is de beste stat-tracker voor Valorant?

    Blitz.gg zou de beste zijn vanwege de functies.

7 beste Valorant Stat-trackers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6524

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.